Çeşme & Alaçatı & Kuşadası Turu - 2 Gece 3 Gün Tur Programı
Kalkış Yerleri: 22.00 Bakırköy Doğtaş Mağazası Önü - 22.30 Mecidiyeköy Mado Pastanesi Önü - 23.00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otopark Önü - 23.30 Kartal Köprüsü Altı (E 5 Ankara İstikameti) - 00.00 Çayırova Mc Donald ‘s Önünden
PROGRAM
1 Gün: Hareket / Gece Yolculuğu
  • 22.00 Bakırköy Doğtaş Mağazası Önü
  • 22.30 Mecidiyeköy Mado Pastanesi Önü
  • 23.00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otopark Önü 
  • 23.30 Kartal Köprüsü Altı (E 5 Ankara İstikameti) 
  • 00.00 Çayırova Mc Donald ‘s Önünden


2 Gün: İzmir - Kordon -Çeşme – Ilıca – Alaçatı – Alaçatı Yüzme Molası

Bursa – Balıkesir güzergahını takip ederek, gece yolculuğumuz ile İzmir’e hareket ediyoruz. İzmir Konak Meydanı (panoramik), Kordon, Saat Kulesi, Hükümet Konağı, Asansör (panoramik) gezilerimiz sonrasında Çeşme`ye hareket ediyoruz. Çeşme`de gezimize ilk olarak Çeşme Kalesi ile başlıyoruz. Kalenin muhteşem manzarası eşliğinde rehberimizin anlatımını dinliyoruz. 1528 yılında Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan Kervansarayı görüyoruz. Sonrasında Çeşme Meydan'da serbest zamanımızın ardından Ilıca`ya geçiyoruz. Burada özel bir plajda (giriş, şezlong, şemsiye ekstra) serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için yüzme molamızın (Hava şartları müsait olduğu takdirde) ardından Alaçatı`ya hareket ediyoruz. Alaçatı`nın en güzel yerel ürünlerini ve keyifli hediyelikleri alabileceğimiz Alaçatı Pazarı, Alaçatı`nın meşhur sokakları ve Rum mimarisi ile Osmanlı mimarisinin birleştiği sokakları geziyoruz. Vereceğimiz serbest zaman sonrasında Kuşadası’nda bulunan otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Yol üstü tesislerde ekstra olarak alınacaktır.  

Öğle Yemeği: Çeşme’de rehberimizin önereceği restoranda ekstra olarak alınacaktır.

Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.

Konaklama: Kuşadası 3*veya 4*Otel

Rota: İstanbul – Bursa - İzmir – Çeşme  Ilıca – Alaçatı – Kuşadası / 760 km



3 Gün: Efes Antik Kenti – Meryem Ana Evi- Şirince - İstanbul

Otelimizde alacağımız açık büfe sabah kahvaltısı sonrasında, antik dünyanın en önemli uygarlık, kültür, bilim ve sanat merkezi olan Efes Antik Kenti`ne hareket ediyoruz. Arcadiane Caddesi, Tiyatro, Küretler Caddesi, Memmius Anıtı, Herakles Kapısı, Traian Çeşmesi, Hadrian Tapınağı, Scholastika Hamamları, Gymnasion, Ticaret Agorası, Odeon, Parlamento Binası, Mozaikli Kaldırım, Paleastra noktalarını geziyoruz.  Efes Antik Kenti gezisi sonrasında, Hıristiyan inanışına göre Meryem Ana'nın yaşadığı ve öldüğü ev olarak kabul edilen ve Hıristiyanların hac merkezi de olan Meryem Ana Evi gezisini yapıyoruz. Sonrasında, şarabı ve eski Rum evleri ile meşhur, kendinizi düşsel bir ülkedeymiş gibi hayal edeceğiniz, evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince'ye hareket ediyoruz. Şirince gezimizi takiben Selçuk`a geçiyor. Burada Selçuk panoramik şehir turu yapıyoruz. Ayasuluk Kalesi ve Tepesi’ni panoramik gördükten sonra İstanbul’a dönüş yolculuğuna başlıyoruz. Akşam siz değerli konuklarımızı, bir sonraki gezilerde buluşmak dileği ile aldığımız noktalara bırakıyoruz.

 

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dâhildir

Öğle Yemeği: Selçuk’ta rehberimizin önereceği restoranda ekstra olarak alınacaktır.

Akşam Yemeği: Yol üstü tesislerinde, ekstra olarak alınacaktır.

Rota: Kuşadası – Efes Antik Kenti – Meryem Ana Evi- Şirince – Selçuk- Bursa -  İstanbul / 610 km



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Gezi süresi 2 gece 3 gündür. Turumuz 1 gece otel konaklamalıdır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında ve tek bir çocuk için uygulanır. Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür ayrı ayrı düşünülemez. 0–6 Yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Triple odalarda 3. Yatak normal yatak konforunda olmayabilir. Otel duruma göre misafirlerimize açılır-kapanır yatak ya da çekyat verebilir. 2 yaşını doldurmuş her bireyin otobüste koltuk alması zorunludur. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. Haklar İade edilemez. Rezervasyon esnasında koltuk sözü verilemez. Koltuk numaraları rezervasyon tarih sırasına göre belirlenir. 4 gece ve üzeri konaklamalı turlarda oturma düzeni birer veya ikişer sıra kaydırılarak rotasyon uygulaması gerçekleştirilir. Ekstra turlar, kişi sayısına bağlı olarak hareket eder. Ekstra bir turun gerçekleşmemesi halinde misafirin tazminat hakkı doğmaz. Bu durumda acentanın bir sorumluluğu yoktur. Ekstra tur fiyatları değişebilir. Bu durumda misafirin turu satın aldığı tarih değil, turun hareket ettiği tarih dikkate alınır. Tura gidilen dönemdeki ekstra tur fiyatı geçerli olur. Misafir bunu kabul ederek turu satın almıştır. Tur programında belirtilen saatler, normal hava ve yol koşullarına göre hesaplanmış olup, olası gecikmelerde, acentanın sorumluluğu, misafirin ise tazminat hakkı yoktur. Tur konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur öncesi ya da tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle yapılamayan turlardan acentanın sorumluluğu yoktur. Bu turun hareketi için minimum katılımcı sayısı 30 olarak öngörülmüştür. Yeterli sayıda çoğunluk olmadığında Turu 72 saat önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ’da saklıdır. Turun iptali durumunda  iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur.


    İptal Şartları
    https://muhafazakarhotel.com/tur-588-cesme-alacati-kusadasi-turu---2-gece-3-gun.html
    demtur turizm tic.ltd
    Esentepe, Büyükdere Cd. No:173, 34394, 34394 Şişli/İstanbul
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 19.04.2024 06:17 tarihinde verilmiştir. demtur turizm tic.ltd tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.