Assos & Bozcaada Turu - 2 Gece 3 Gün Tur Programı
Kalkış Yerleri: 23.59 Bakırköy Doğtaş Mağazası Önü - 00.30 Mecidiyeköy Mado Pastanesi Önü - 01.00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otopark Önü - 01.15 Kartal Köprüsü Altı (E 5 Ankara İstikameti) - 01.30 Çayırova Mc Donald ‘s Önünden
PROGRAM
1 Gün: Hareket / Gece Yolculuğu
  • 23.59 Bakırköy Doğtaş Mağazası Önü
  • 00.30 Mecidiyeköy Mado Pastanesi Önü
  • 01.00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otopark Önü 
  • 01.15 Kartal Köprüsü Altı (E 5 Ankara İstikameti) 
  • 01.30 Çayırova Mc Donald ‘s Önünden


2 Gün: Şeytan Sofrası – Ayvalık – Aşıklar Tepesi – Taş Kahve

Bursa - Susurluk - Balıkesir - Edremit güzergâhı gece yolculuğumuzun ardından, Edremit Zeytinli Köyü Ova Kahvaltı Bahçesi'nde serbest sabah kahvaltısı molamızı veriyoruz. Kahvaltı sonrası ilk gezi durağımız olan Şeytan Sofrası’na çıkıyoruz. Burada Hekatos-Apollon Adaları ve Midilli manzarasına karşı kahvelerimizi yudumluyoruz. Cennetten kovulan Şeytanın yeryüzüne ilk ayak bastığı nokta olan bu eşsiz manzarada fotoğraflarımızı çektikten sonra Ayvalık'a geçiyoruz. Gezimize taş döşeli yolları, birbirinden güzel taş evleri ve kilise kalıntıları ile Macaron Mahallesinden başlıyoruz. Ayvalık’ın Neo Klasik dönem mimarisini ve sarımsak taşının mimari ile uyumuna doyamayacaksınız. Her kapıda durup fotoğraf çekmek isteyeceksiniz; bizden söylemesi. Ayazma Kilisesi, Şeytan’ın Kahvesi, Çınarlı Camii, Saatli Camii gibi noktaları geziyoruz. Sokaklarda birbirinden güzel antikacılar, sanat atölyeleri göreceksiniz. Arabacılar Meydanından aşağı doğru inerek İmren Pastanesinde meşhur Lor Tatlısının tadına bakma imkânı buluyoruz. Kurabiyeler ve diğer lezzetleri de unutmayın lütfen. Öğle yemeğimiz için Cunda Adasına geçiyoruz. Enfes Balık ve mezelerin tadına bakmanızı öneririz. Adaya giderken Âşıklar Yolu ve ülkemizin ilk Boğaz Köprüsü olan Cunda’yı anakaraya bağlayan Cunda Köprüsünü görüyoruz. Cunda merkezinde aracımızdan inerek yine tarih kokulu, güzel sokaklardan çıkarken ilk olarak Thaksiyarhis Kilisesini dışarıdan görüyoruz. Koç Ailesi tarafından restore edilerek müzeye çevrilen bu yapının bahçesinde rehberimizden anlatımları dinledikten sonra sokaklardan yürüyerek Âşıklar Tepesine çıkıyoruz. Yine Koç Ailesi tarafından restore edilen Tarihi Şapel ve Yel Değirmeninden tüm Moshinos Adalarını görme imkânı buluyoruz. Bu muhteşem manzarayı fotoğrafladıktan sonra tekrar sahile iniyor ve meşhur Taş Kahve’de bir mola veriyoruz. Sahilde vereceğimiz serbest zaman sonrasında otelimize doğru yola koyuluyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

 

Sabah Kahvaltısı: Edremit Ova Reston’da ekstra olarak alınacaktır.  

Öğle Yemeği: Ayvalık’ta rehberimizin önereceği restoranda ekstra olarak alınacaktır.

Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.

Konaklama: 3*veya 4*Otel

Rota: İstanbul – Bursa – Edremit – Şeytan Sofrası – Ayvalık / 465 km



3 Gün: Assos Antik Kenti – Bozcaada- Ayazma Plajı Rüzgar Değirmenleri – Mermer Burnu – Ceneviz Kalesi

Otelimizde alacağımız açık büfe sabah kahvaltısı sonrasında, Assos Antik Limanı'na iniyoruz. Bu küçük ve şirin limanda bir süre dolaştıktan sonra, M.Ö 5. yy. tarihlenen Athena Tapınağının bulunduğu Akropol adını verdiğimiz tepeye çıkıyoruz. Tapınağı gördükten sonra Ege Denizi’nin muhteşem manzarasıyla büyüleneceksiniz. Eğer şanslıysanız Türkiye’ye oldukça yakın Girit ve Eğriboz’dan sonra Yunanistan’ın 3. büyük adası olan Midilli Adasını görebilirsiniz. Büyük İskender’in hocası Aristoteles’in felsefe okulunuzda bulunduğu Assos’un Akropol’ünu geziyoruz. Köyde vereceğimiz ufak bir kahve molasının sonrasında Bozcaada’ya doğru yola çıkıyoruz. Öncelikle Geyikli İskelesi'nde feribota biniyor ve yaklaşık 20 – 25 dakikalık bir yolculuk sonunda Bozcaada’ya ulaşıyoruz. Izgara planlı mahalleler ve bu mahallelerin içinde Türk ve Rum mimarisinin iç içe geçmiş örnekleri inanılmaz bir fotoğraf platosu oluşturuyor. Meryem Ana Kilisesi, Eski Rum İlkokulu (günümüzde otel olarak kullanılıyor) gibi yapıları göreceğimiz güzel bir gezinti yapıyoruz.  Öğle yemeğimizi Bozcaada’da alıyoruz. Ardından meşhur Çınar Altı'nda kahve molası veriyoruz, sonrasında rehberimizin verdiği zamanda aracımızın başında buluşuyoruz. Dönüş feribotumuza biniyor ve tekrar Geyikli İskelesi'ne dönüyoruz. Buradan sonra Edremit - Susurluk – Bursa üzerinden İstanbul'a hareket ediyoruz. Akşam siz değerli konuklarımızı bir sonraki  gezilerinde buluşmak dileği ile aldığımız noktalara bırakıyoruz.

 

Önemli Not: Bozcaada’ya yoğunluktan dolayı tur otobüsü girmesine izin verilmemesi durumunda, sadece ada merkezinde gezi yapılmaktadır. Bu durumda Ayazma – Ayazma Plajı ve Yel Değirmenleri görülemeyebilir.

 

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dâhildir

Öğle Yemeği: Bozcaada’da rehberimizin önereceği restoranda ekstra olarak alınacaktır.

Akşam Yemeği: Yol üstü tesislerinde, ekstra olarak alınacaktır.

Rota: Ayvalık – Assos- Bozcaada – Edremit – Bursa – İstanbul  / 690 km



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Gezi süresi 2 gece 3 gündür. Turumuz 1 gece otel konaklamalıdır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında ve tek bir çocuk için uygulanır. Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir. Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür ayrı ayrı düşünülemez. 0–6 Yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Triple odalarda 3. Yatak normal yatak konforunda olmayabilir. Otel duruma göre misafirlerimize açılır-kapanır yatak ya da çekyat verebilir. 2 yaşını doldurmuş her bireyin otobüste koltuk alması zorunludur. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. Haklar İade edilemez. Rezervasyon esnasında koltuk sözü verilemez. Koltuk numaraları rezervasyon tarih sırasına göre belirlenir. 4 gece ve üzeri konaklamalı turlarda oturma düzeni birer veya ikişer sıra kaydırılarak rotasyon uygulaması gerçekleştirilir. Ekstra turlar, kişi sayısına bağlı olarak hareket eder. Ekstra bir turun gerçekleşmemesi halinde misafirin tazminat hakkı doğmaz. Bu durumda acentanın bir sorumluluğu yoktur. Ekstra tur fiyatları değişebilir. Bu durumda misafirin turu satın aldığı tarih değil, turun hareket ettiği tarih dikkate alınır. Tura gidilen dönemdeki ekstra tur fiyatı geçerli olur. Misafir bunu kabul ederek turu satın almıştır. Tur programında belirtilen saatler, normal hava ve yol koşullarına göre hesaplanmış olup, olası gecikmelerde, acentanın sorumluluğu, misafirin ise tazminat hakkı yoktur. Tur konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur öncesi ya da tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle yapılamayan turlardan acentanın sorumluluğu yoktur. Bu turun hareketi için minimum katılımcı sayısı 30 olarak öngörülmüştür. Yeterli sayıda çoğunluk olmadığında Turu 72 saat önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı ’da saklıdır. Turun iptali durumunda  iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur.


    İptal Şartları
    https://muhafazakarhotel.com/tur-587-assos-bozcaada-turu---2-gece-3-gun.html
    demtur turizm tic.ltd
    Esentepe, Büyükdere Cd. No:173, 34394, 34394 Şişli/İstanbul
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 19.04.2024 11:36 tarihinde verilmiştir. demtur turizm tic.ltd tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.