Muhafazakar Karadeniz Turu Tur Programı

Karadeniz Turu

Trabzon - Kayabaşı Yaylası - Maçka - Gümüşhane - Zigana - Rize - Ayder Yaylası - Uzungöl Yaylası

Kalkış Yerleri: İstanbul
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Trabzon

İstanbul S. Gökçen Havalimanı İç Hatlar Terminali Giden Yolcu Salonu'nda " THY" bankosunda saat 10:40'da buluşuyoruz. Check-ın işlemlerinin ardından THY'nin TK sefer sayılı 12:10 uçağı ile Trabzon'a uçuyoruz. Varış: 13:50. Varışın ardından özel aracımız ile Trabzon gezimize Ayasofya Camisi ve MüzesiAtatürk Köşkü ve Gülbahar Hatun Külliyesi ziyaretleri ile başlıyoruz. Ardından Akçaabat üzerinden 1450 metre yükseklikteki Kayabaşı Yaylası’na çıkıyoruz. Konaklayacağımız Yayla Kent Tesisleri'ne yerleşmenin ardından yayla gezisini müteakip akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: Rize- Ayder Yaylası

Otelde alacağımız kahvaltının ardından TrabzonOfÇaykara üzerinden kaplıca yaylası olarak da bilinen Karadeniz’in en güzel yaylası 1650 metre yükseklikteki Ayder Yaylası’na doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde çayın nasıl imal edildiğini görmek ve bilgi almak için Çay Fabrikası ve Rize Bezi Fabrikası gezisinin ardından Rize ve Çamlı Hemşin üzerinden  Ayder Resort Hotel'e yerleşiyoruz. Ayder Yaylası gezisini müteakip akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün: Ayder Yaylası- Uzungöl

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Fırtına Deresi'ni takip ederek, Uzungöl Yaylası'na hareket ediyoruz. Seyir esnasında vereceğimiz fotoğraf molaları sayesinde yeşilin her çeşidini görebileceğimiz bir yolculuktan sonra Karadeniz’in simgelerinden 1050 metre yükseklikteki Uzungöl Yaylası’na varışta Uzungöl’ün güzelliklerinin seyrini müteakip konaklayacağımız Grand Sis Otel'e yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



4 Gün: Uzungöl- Maçka

Yayla gezisi için serbest zaman ve otelde alacağımız kahvaltının ardından Maçka’ya hareket ediyoruz. Zigana Dağları'ndan Gümüşhane’ye geçiyoruz. Burada Tarihi Süleymaniye Camisi ziyaretinin ardından Karaca Mağarası'na çıkarak yeraltındaki eşsiz güzellikleri görüyoruz. Dönüşte Hamsiköy’de bir mola verip, yemyeşil yamaçları panoramik olarak fotoğraf çekme imkanı sonrasında konaklayacağımız Zitaş Zigana Yaylakent Otel'e yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



5 Gün: Maçka- Trabzon

Otelde alacağımız kahvaltının ardından kartal yuvası konumundaki 1.600 yıllık Sümela Manastırı’na çıkışı müteakip Trabzon'a hareket ediyoruz. Şehir turu ve alışveriş için serbest zamanın ardından dönüş için Trabzon Havalimanı'na hareket ediyoruz. Check-in işlemlerinin ardından THY'nin TK sefer sayılı uçuşu ile saat 17:50'de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçuyoruz. Varış: 19:40.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://muhafazakarhotel.com/tur-519-muhafazakar-karadeniz-turu.html
    demtur turizm tic.ltd
    Esentepe, Büyükdere Cd. No:173, 34394, 34394 Şişli/İstanbul
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 29.03.2024 12:39 tarihinde verilmiştir. demtur turizm tic.ltd tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.