Doha Turu 4 Gece 5 Gün Pegasus Havayolları ile Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İstanbul (Saw) - Doha

Siz değerli misafirlerimizle, Vizesiz Katar Turu için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Pegasus Havayolları’nın PC 602 seferi ile 20:45’de Katar’ın başkenti Doha’ya hareket ediyoruz.  Saat 01:05’de Doha’ya varış. Körfez ülkelerinin en güzel şehri olarak gösterilen Doha’da panaromik şehir turunun ardından otele transfer ve geceleme otelimizde.



2 Gün: Doha

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısın ardından, dileyen misafirlerimizle Yarım Gün Doha Şehir Turu yapıyoruz. İlk olarak Katar Ulusal Müzesi’ni ziyaret ediyoruz. Katar ve halkının en eski dönemlerinden günümüze doğru olan eşsiz hikâyesini öğreneceğiz. Üç bölüm halinde düzenlenmiştir - Başlangıçlar, Katar'da Yaşam ve Katar'ın Modern Tarihi, her tema on bir tane bireysel galeride sunuluyor. 1.5 km'nin üzerinde kurulmuştur. Sizi West Bay bölgesinde ve de Pearl'de gezdirirken ülkenin görkemli siluetinin tadını çıkarabilirsiniz. Bu gezi sizi, büyük Katara Kültür Köyü'ne (Katara Cultural Village) 15 dakikalık bir yürüyüş turuna çıkarıyor. Bu nedenle ülkeyi kısa bir süreliğine ziyaret edenler için ideal bir seçimdir. Souq Waqif (Doha'nın Geleneksel Pazarı) geleneksel ticaret, mimarlık ve kültürün otantik bir tadı. Labirenti andıran dükkânlarda baharat, mevsimsel lezzetler,  süslü mücevherler ve el yapımı aletleriyle göz kamaştırıcı bir Orta Doğu kültür pazarı sunmaktadır. Souq'ta Şahinleri, Atları ve Develeri de görebilirsiniz. Tur otele transferle sona erer.

İsteğe bağlı: Yarım Gün Şehir Turu (09:00-13:00) (Kişi Başı 115 $)



3 Gün: Doha

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısın ardından, günün ilk yarısı bağımsız aktiviteler için serbest zaman verilecektir. (Ulaşım dâhil değildir.)

Dileyen misafirlerimizi, öğle yemeğinden sonra otelden alarak ekstra BBQ Yemekli Tam Gün Çöl Safari turu için hareket edeceğiz. Profesyonel çöl şoförleri ekibimizle canlandırıcı çöl macerasına hazırlanacaksınız. Mesaieed’in rahatlatıcı şarkı söyleyen kum tepelerinde, heyecan verici bir çöl deneyiminin tadını çıkarın. Bu 7 saatlik kaçamak sizi nefes kesen İç Deniz sahiline a.k.a Khor Al Adaid'e götürecek. UNESCO’nun listesinde yer alan bu doğal rezervi kendi ekosistemiyle keşfediyoruz; burası, denizin çölün kalbine oturduğu az sayıdaki yerlerden biri. Daha sonra Çöl Kampı’na gidiyoruz, burada Çöl Bedevi’lerinin yaşam şeklini öğrenip yerel kahvelerin tadını çıkarabilirsiniz. Önünüzdeki güzel denizi seyrederken yüzebilir veya dinlenebilirsiniz. Tur bitimi otele transfer ve geceleme otelimizde.

İsteğe bağlı: Barbekü Akşam Yemeği ile Doha - Sealine Tam Gün Çöl Safarisi Turu (14:00-21:00) (Kişi Başı 150 $)



4 Gün: Doha
Otelde alınacak sabah kahvaltımız ardından tüm gün serbest zaman veriyoruz. Geceleme otelimizde.


5 Gün: Doha - İstanbul (Saw)

Doha Havaalanı'na transferin ardından Pegasus Havayolları’nın PC 601 seferi ile 02:35’de İstanbul'a hareket ve 07:05’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://muhafazakarhotel.com/tur-436-doha-turu-4-gece-5-gun-pegasus-havayollari-ile.html
    demtur turizm tic.ltd
    Esentepe, Büyükdere Cd. No:173, 34394, 34394 Şişli/İstanbul
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 29.03.2024 09:12 tarihinde verilmiştir. demtur turizm tic.ltd tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.