Klasik Ve Güney İtalya Corendon Hy Ile İzmir Çıkışlı 7 Gece Tur Programı
Kalkış Yerleri: İzmir
PROGRAM
1 Gün: İzmir- Venedik

İZMİR – VENEDİK

İzmir Adnan Menderes  Havalimanı Dış Hatlar Terminali Corendon Havayolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 05:30’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Corendon Hava Yollarının CAI 6986 sayılı özel seferi ile saat 07:30’de Venedik’e uçuş. Yerel saat ile 09:30’da varış. Varışımızı takiben Tronchetto meydanına hareket. Tronchetto meydanına varışın ardından kısa vapur yolculuğu ile San Marco Meydanı’na varış ve panoramik şehir turu. Şehir turumuzda ünlü San Marco Meydanı ve Kilisesi, mahkumların ceza evine girmeden önce son bir kez Venedik’e baktığı Son Nefes Köprüsü, Büyük Kanal ve üzerinde bulunan Rialto Köprüsü, Dükler Sarayı, Çan ve Saat Kulesi ve Giorgio Maggiore Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Venedik`in sembolü olan Gondol turu (25 Euro). Tur sonrası otele transfer.

Venedik Konaklamaları: Venedik  (Vicenza, Mestre, Treviso, Padova, Lido de Jesolo bölgelerinde yapılmaktadır. 



2 Gün: Venedik- Floransa

Sabah kahvaltısının ardından Floransa’ya hareket ediyoruz. Güzergâh üzerinde ekstra olarak düzenlenecek olan Bologna turuna katılma imkanı (25 Euro). Neptün Çeşmesi, Piazza Maggiore (Büyük Meydan), Eski Borsa Binası, Avrupa’nın ilk üniversite binası, Quadrilatero (eski pazar) Garisenda ve asinelli kuleleri görülecek yerler arasında. Turumuz sonrası Floransa’ya hareket.   Varışımızı takiben panoramik Floransa şehir turu. Turumuzda Arno Nehri, Ponte Vecchio köprüsü, San Giovanni Battista, Vaftizhane, Santa Maria del Fiore Katedrali (Duomo) ve Signoria Sarayı görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde Montecatini`deki otelimize transfer. Geceleme otelinizde.

Venedik Konaklamaları: Venedik  (Vicenza, Mestre, Treviso, Padova, Lido de Jesolo bölgelerinde yapılmaktadır. 



3 Gün: Floransa

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Toscana(Pisa- San Gimignano- Siena) (90€) turuna katılabilirler. Turumuzun ilk durağı olan Pisa’da İtalya’nın simgesi haline gelen eğik Pisa Kulesi ve hemen yanında bulunan Miracoli Meydanı görüldükten sonra San Gimignano’ya yola çıkıyoruz. Kendinizi Orta Çağ’da hissedecek olduğunuz San Gimignano’da, 12. ve 13. yüzyıllarda rakip soylu aileler tarafından inşa edilen 13 kuleyi ve Cisterne Meydanı’nı göreceğiz. Turumuz sonrası Siena’ya hareket ediyoruz. Mahalle kültürünün baskın bir şekilde görüldüğü Siena’da toplamda 17 mahalle bulunmaktadır. Mahallelerin katılımıyla gerçekleştirilen Palio at yarışlarının yapıldığı Campo Meydanı, yapımı yarım kalan Siena Duomo’su ve şehrin dar sokakları Siena şehir turumuzda görülecek yerler arasındadır. Geceleme otelinizde.



4 Gün: Floransa - Roma

Sabah kahvaltısının ardından Roma’ya hareket ediyoruz. Güzergâh üzerinde rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Orvieto turun katılma imkanı (25€). İtalya’nın sanat ve genel tarihinde önemli bir yer edinen ve olağanüstü doğal güzelliklere sahip olan Orvieto’da antik kent merkezinin ve Orvieto Duomo’sunun görülmesinin ardından Roma’ya hareket. Varışı takiben panoramik Roma şehir turu. Şehir turumuzda Hristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen San Pietro Meydanı ve Bazilikası, Cem Sultan’ın hapsedildiği Castel Sant’Angelo, Mussoli’nin halka seslenmiş olduğu Venedik Meydanı ve II. Vittorio Emmauele anıtı, Gladyatör savaşlarına ev sahipliği yapan Kolezyum, Tatlı Hayat filmiyle ünlenen Aşıklar Çeşmesi, 135 basamaktan oluşan İspanyol merdivenleri ve batık gemi çeşmesini bulunduran İspanyol merdivenleri görülecek yerler arasındadır. Turumuz sonrası otele transfer.



5 Gün: Roma

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Outlet ve Göller Bölgesi turuna (45 €) katılabilirler. Turumuzun ilk durağı olan Castel Gandolfo’da Papa’nın yazlık sarayı, Dünya’nın ilk posta kutusu ve muhteşem manzarasıyla Albano Gölü’nü göreceğiz. Bir sonraki durağımız olan Nemi Köyü’ne varışımızın ardından köy içerisinde keyifli bir yürüyüş yapacağız. Yürüyüşün ardından Nemi Köyü’nün ünlü dağ çilekli turtasını tatmak ve alışveriş için kısa bir serbest zaman. İtalya’nın en ünlü Outlet’i olan Castel Romano Outlet’e varışımızın ardından serbest zaman. Tur sonrası otelimize veya tercihen kent merkezine transfer. Akşam rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Roma Gece Turu (25€) veya Yemekli Gece Turu (55€) ’na katılma imkanı. Tur sonrası otelimize transfer.



6 Gün: Roma - Napoli

Sabah kahvaltısının ardından Napoli’ye hareket. Napoli’ye varışımızı takiben şehir turu. Turumuzda 16. Yüzyıl'da yapılmış Kraliyet Sarayı, dünyanın en önemli gösterilerine sahne olan San Carlo Tiyatrosu, kafe ve mağazalarıyla ünlü Umberto 1 Galerisi, Roma’daki Pantheon’dan esinlenerek yapılan San Francesco Di Paolo Kilisesi, Plebiscito Meydanı, Angev’in Kalesi ve Napoli Limanı görülecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Pompei turuna (45 €) katılabilirler. Dünyanın en ünlü arkeolojik alanlarından biri olan Pompei, M.S. 79’da patlayan ve şehri yok eden Vezüv Yanardağ’ının eteklerinde uzanır. Arkeologların 1748 yılında uzun süren kazıları sonucu, şehir tüm canlılığıyla ortaya çıkarılmış. Görülecek yerler arasında Bazilika, Forum, Fauna Evi, restoranlar, hamamlar, ekmek fırınları yer alıyor. Tur sonrası Napoli’ye hareket . Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelimizde.



7 Gün: Napoli - Bari

Sabah kahvaltısının ardından Bari’ye hareket ediyoruz. Güzergâh üzerinde ekstra olarak düzenlenecek olan Matera turuna katılma imkanı (35 Euro).  Unesco Dünya Mirası listesinde bulunan kayaya kazılarak inşa edilmiş kilise ve evlerden oluşturulan, Carlo Levi’nin sürgünden önce uğradığı Matera ziyaret edilecektir. Matera turundan sonra Bari’ye devam ediyoruz.Bari’ye varışımızı takiben panoramik şehir turu. Turumuzda Katedral ve Aziz Nicolas Bazilikası, Margarita Tiyatrosu, Petruzzelli Tiyatrosu, Eski şehir görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Geceleme otelimizde. 

 


8 Gün: Bari - İzmir

Sabah kahvaltısının ardından Bari  Havalimanı’na transfer. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Corendon Hava Yollarının CAI 6987 sayılı özel seferi ile saat 10:30’da İzmir’e hareket. Yerel saat ile 13:00’da İzmir’e varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://muhafazakarhotel.com/tur-505-klasik-ve-guney-italya-corendon-hy-ile-izmir-cikisli-7-gece.html
    demtur turizm tic.ltd
    Esentepe, Büyükdere Cd. No:173, 34394, 34394 Şişli/İstanbul
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 29.03.2024 11:06 tarihinde verilmiştir. demtur turizm tic.ltd tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.