Vizesiz Katar Turu Tur Programı

3 Gece 4 Gün 

4 ve 5 Yıldızlı oteller de konaklama

Lüks araçlarla ulaşım

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Sabiha Gökçen – Doha

Siz değerli misafirlerimizle Vizesiz Katar Turu için Sabiha Gökçen Havaalanı Dış Hatlar Terminali’nde buluşma. Ardından Pegasus Havayolları’nın uçağıyla Katar’ın başkenti Doha’ya hareket. Körfez ülkelerinin en güzel şehri olarak gösterilen Doha’ya varışın ardından otelimize transfer ve geceleme otelimizde. 



2 Gün: Doha

Vizesiz Katar Turu’muzun ikinci günü , sabah kahvaltısının ardından, panoramik şehir turu için araçlarımızla yolculuğa çıkıyoruz. 3 saatlik gezimizin ardından otele varoş ve dinlenme. Dileyen misafirlerimizle YemekliSafari Turu’na başlıyoruz. Katar’ın Mesaieed kentine yolculuğumuz başlıyor. 7 saatlik Safari’nin ardından araçlarımızla Khor Al Adaid’e gidiyoruz. Çöl de mola verip barbekü yapıyoruz. Çöl Bedevilerinin yaşam şeklini öğreniyor ve yerel kahvelerinin tadına bakıyoruz. (Ekstra Safari Turu 150 Euro)



3 Gün: Doha

Vizesiz Katar Turu’muzun üçüncü günü sabah kahvaltısının ardından rehberimizle birlikte Doha’yı geziyoruz. Göreceğimiz yerler arasında Katar Ulusal Müzesi’ni göreceğiz. Katar’ın tarihini öğrenip, yeni ve eski tarihinden bilgiler alacağız. 1.5 km uzunluğundaki müzeyi gezdikten sonra Souq Waqif’ı gezeceğiz. Souq Waqif,  Katar’ın geneksel pazarı’dır. Labirenti andıran dükkanlarda baharat, mevsimsel lezzetler, süslü mücevherler ve el yapımı aletleri göreceğiz . Ardından dileyen misafirlerimiz  Şahinler’le fotoğraf çekilebilir , atları ve develeri görebilir. Turun ardından otele transfer geceleme otelimizde .



4 Gün: Doha- Sabiha Gökçen

Doha Havaalanı'na transferin ardındandan İstanbul'a hareket ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://muhafazakarhotel.com/tur-412-vizesiz-katar-turu.html
    demtur turizm tic.ltd
    Esentepe, Büyükdere Cd. No:173, 34394, 34394 Şişli/İstanbul
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 28.03.2024 14:59 tarihinde verilmiştir. demtur turizm tic.ltd tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.