Otobüs ile İtalya Belgrad Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Cuma - Cumartesi Istanbul – Sofya – Belgrad

22.00  da Istanbul Bakırköy Omur’den  hareket ederek  Kapıkule  gumrugune varış, pasaport ve çıkış işlemlerimizi tamamladıktan sonra  Bulgaristan’ın başkenti Sofya civarında sabah kahvaltısı molasını veriyoruz ve öğle saatleri civarında Serbia’nın başkenti Belgrad’a varışımız takiben  sehir turumuzda Kale Meydanı, İstanbul Kapı, Saat Kulesi, Damat Ali Paşa Türbesi, , Sokullu Mehmet Paşa Çeşmesi, Stefan Lazerevic Anıtı, Nebojsa Kulesi, Saborna Kilisesi, Cumhuriyet Meydanı, Terazi Meydanı ve Taş Meydan görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası otelimize transfer, oda dağılımı, yerleşme, konaklama ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.



2 Gün: Pazar Belgrad – Venedik

Sabah acık büfe kahvaltısından sonra Italya’ nın Venedik sehrine hareket ediyoruz . Yaklaşık 10 saatlik bir yolculukla Venedik’in yazlıgi Lido di Jesolo daki otelimize akşamüzeri varış ve otelimize yerleşme. Geceleme  otelimizde



3 Gün: Pazartesi Venedik

Sabah kahvaltı sonrası kanallar sehri Venedik’e hareket ediyoruz , varışı takiben  yapılacak olan panoramik Venedik şehir turunda San Marco Katedrali ve Meydanı, Dükler Sarayı, Canale Grande, İç Çekme koprusu , çan kulesi  ve Rialto Köprüsü görülecek yerler arasındadır. Turumuzu Isteyenler için extra olarak Venedigin olmazsa olmazı   Gondol gezisi yapılacak.. Şehir turumuzun bitiminde serbest zaman. Saat 18:00’de otele hareket. Geceleme  otelimizde.



4 Gün: Salı Floransa - Pisa – Lido di Jesolo

Kahvaltıdan sonra  Isteyenler için extra olarak düzenlenecek olan  Toscana bölgesinin ve rönesansın başkenti olan Floransa’ya  hareket ediyoruz  ; Şehre varışın ardından, panoramik şehir turunu gerçekleştiriyoruz. Bu turumuzda, Arno Nehri, Ponte Vecchio Köprüsü, Uffizi Sanat Galerisi, San Giovanni Battista Vaftizhanesi, Santa Maria del Fiore Katedrali ve Signoria Sarayı görülecek yerler arasındadır. Gezi sonrası Ortaçağda İtalya’nın dört büyük liman şehirlerinden biri olan Pisa, Dünya’nın her kösesinde bilinen ve göreni şaşkınlığa sevk eden eğik can kulesiyle sizi karşılıyor. Piazza dei Miracoli, yani Mucizeler Meydanında Santa Maria Assunta kilisesi ve Vaftizhane de görülecektir. Eğik kuleye destek olurken çekilen fotoğraflar ve yapılabilecek hediyelik eşya alış-verişinden sonra Saat 17:00’da  otelimize donuyoruz .

Geceleme otelimizde.



5 Gün: Carsamba Verona-Garda gölü-Sirmione

Sabah kahvaltı sonrası serbest gün , Isteyenler sahilde yürüyüş yapabilir  veya extra olarak düzenlenecek olan Kuzey italya’ın en güzel sehirlerinden olan Verona şehrini ve hemen yanıbaşındaki Italyanın diğer bir yazlık bölgesi olan Garda gölü ve gölün içinde yarımada olan Sirmione kasabasını ziyaret edeceğiz. Turmuzun dahilinde ; tarihi arena, Erbe Meydanı, Dükler Sarayı, Dante Meydanı, Scaligeri Kilisesi ve Juliet'in evi bulunmaktadır. Ardından İtalya'nın ve Avrupa'nın en büyük göllerinden Garda Gölü'nün kıyısında muhteşem doğası ve kale içi ile Sirmione Kasabası gezisi. Gezimizin ardından  otelimize dönüyoruz.



6 Gün: Persembe Milano – Como Gölü

Sabah kahvaltımızın ardından ısteyenler için extra olarak düzenlenecek olan Milano – Como Gölü turu düzenlenecek yaklaşık 3 saat 20 dakikalık  bir yolculuktan  varışımızdan sonra panoramik şehir turumuz başlıyor. Milano'da görülecek yerler arasında Vittorio Emanuelle Galerisi, Avrupa'nın 3. büyük gotik katedrali olan Doumo Kilisesi ve meydanı, La Scala Operası ve 13.yy dan kalma Sforzesco kalesi ziyaret edildikten sonra Milano’dan yalnızca 45 dakika mesafede bulunan, Alpler’in eteklerine sıkışmış sakin ince ve uzun bir göl olan Como Gölü buzul erozyonları sonucunda şekillenmiş. Hem yukarısında Alpler’in hem de aşağısında varlıklı ve şirin Como kasabasının  güzel manzaralarına sahip Como'da, Piazza Cavour, 14. Yüzyıl'dan kalma Duoma göreceklerimiz arasında. Ardından Como’dan ayrılıp  Venedik’teki otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde.



7 Gün: Cuma Moena Türk Köyü

Sabah otelimizde alınacak kahvaltının ardından serbest gün . Isteyenler için  görülmesi gerekn ve sizi duygulandıracak heyecanlandıracak bir kasabayı ziyaret edecegiz. Alp dağlarının 2000 metre yuksekliğinde kurulmuş olan ve ortasından şirin bir nehir gecen , yaşayanlara sordugunuzda  kendilerine “ Turk” diyen bir kasaba “ Moena”  yaklaşık 2.5 saatlik bir yolculukla varış ve alış veriş icin serbest zaman. Ve otelimize dönüş . 



8 Gün: Cumartesi Venedik – Belgrad

Sabah otelimizde alınacak kahvaltının ardından Sırbistan’ın başkenti, eski Yugoslavya’nın ve önemli Osmanlı eserlerinin bulunduğu Belgrad’a hareket. Belgrad’a varışın ardından otelimize transfer, oda dağılımı, yerleşme, konaklama ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

Isteyenler icin Belgrad gece turu müzikli ve yemekli



9 Gün: Pazar Belgrad – Sofya - Istanbul

Sabah kahvaltımız ardından Sofya’ya yola çıkış . Varis sonrası Sofya panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Panoramik şehir turumuz esnasında görülecek yerler arasında Görülecek yerler arasında Balkanların en büyük kilisesi olan Alexsander Nevski Katedrali , Milli kütüphane, Sofya Üniversitesi, Eski kraliyet sarayı, Neo klasik stilinde yapılmış olan Milli Bulgar Tiyatrosu, Arkeoloji müzesi, Eski Sofya - Sendika şehri, Rotonda Kilisesi bulunmaktadır.Panoramik turmuzun ardından Istanbul’a hareket , Edirnede mola  ve Istanbula devam .



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://muhafazakarhotel.com/tur-389-otobus-ile-italya-belgrad-turu.html
    demtur turizm tic.ltd
    Esentepe, Büyükdere Cd. No:173, 34394, 34394 Şişli/İstanbul
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 25.04.2024 15:19 tarihinde verilmiştir. demtur turizm tic.ltd tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.